Monday, December 12, 2016

LAZADA BOX OF JOY!!

walaupun agak lambat..

akhirnya dapat jugak LAZDA BOX OF JOY ni..

so lets see what inside my BOX OF JOY


dpt 1 BOX OF JOY, 1 VR BOX & 1 beg MILO Ola Bola

Ni pulak yg ada dalam LAZADA BOX OF JOY




1. LACTOKID Pouch (kat dalam ada 2 pen & 1 Cerelac Nutri Puff)
2. NETLE Just Milk
3.Voucher RM11 LAZADA
4.Mamy Poko Baby Wipe
5.MAGGI Royal Thai White
6.MAGGI OAT MEE
7.NESCAFE white cofee Pandan
8. DRYPERS touch
9.SanDizk USB Drive


semua benda dalam ni aku suka & mmg berguna untuk keperluan harian..

VR BOX

benda ni mmg tgh hot kat pasaran sekarang.

boleh beli kat lazada dgn harga RM15.90




Yang palinga aku suka of course yg ni

aku dah guna voucher ni.. so x yah la susah2 nak try.. hahahha..

sbb aku mmg seorang pembeli tegar LAZADA, so benda ni mmg sgt berguna lah...

yey!! tahnks LAZADA

And Last one yg mmg dah lama aku dok usya is benda ni..

benda ni mmg sgt helpful untuk clear files dalam handphone untuk spesis yg suka simpan gambar ribu2 dalam handphone..

tapi blh pakai utk andriod je la.. ios tak boleh.. sobbsss


ok.. thanks LAZADAMY..

kepada penggemar online shopping aku rasa blh la try usya barang kat LAZADA.. mmg murah & berbaloi..

10 comments:

  1. Meriah kan contents Box of Joy nih :)

    ReplyDelete
  2. Saya berkenan dengan usb drive tu jugak. Tapi memang frust sebab leh guna utk android je kan,..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah.. dah la xde sapa pakai andriod.. rugi je..

      Delete
    2. Saya guna utk simpan gambar2 yg nak meletup dalam laptop je, Nina 😊

      Delete
  3. Macam-macam ada... bestnya... :D

    ReplyDelete
  4. Uits kakak kawasan... meriah... hihihi

    ReplyDelete
  5. bestnys dpt mcm2..camne leh dpt box of joy ni..ke sbb jadi pelanggan tetap lazada or mcm mana..ke sbb beli dlmkuanti dan nilai tertentu baru leh dpt boxni..tgk ramai jgk blogger share dorang dpt box ni..nak jgk! Tp x tahu cara ya

    ReplyDelete